M-am trezit cu greu. Am avut un somn agitat. Multe gânduri într-o lume tulburată de prea multe suflete răzvrătite, de un sistem corupt și putred. Merg spre serviciu. Gândurile îmi sunt aceleași… e un sistem bolnav, peste tot, în jurul meu. Și eu fac parte din el?!

Mi-am luat aparatul foto cu mine. Mare noroc! Am găsit în geanta lui o ciocolată ROM. Mi-am glazurat gândurile, pentru moment.

Am participat apoi plină de speranță la marșul #colectiv și mi-am sfârșit seara alături de prieteni dragi.

Țara în care m-am născut și locuiesc trece printr-o perioadă tristă… nu am cuvinte să descriu ce am simțit și simt în urma tragediei din clubul Colectiv. Nu pot. Cuvintele îmi stau în gât. Mereu îmi zic, puteam sa fiu și eu acolo… Am fost de atâtea ori la concerte rock prin diverse cluburi, fie în Timișoara, fie în Constanța… Niciodată nu m-am gândit la siguranța localului. Cine o face? Și totuși se întâmplă, pentru că trăim într-o țară nesigură din toate punctele de vedere. E țara în care m-am născut, o iubesc, este frumoasă, dar este condusă de cine nu trebuie, de un sistem politic murdar, alcătuit din oameni corupți.

Odihniți-vă în pace, copii cu suflete frumoase! Condoleanțe familiilor îndurerate și putere de vindecare celor răniți.

#colectiv DSC_2183 #colectiv DSC_2193 #colectiv DSC_2202

stock-illustration-63813125-black-ribbon-vector

 

Goodbye To Gravity – Back To Life